010-2930808 | info@vso-ajschreuder.nl Volg ons op Twitter   
  VSO A.J. Schreuder  
U bent hier VSO Winkel en magazijn

 Winkel

Tijdens Economie & Handel leren de leerlingen welke vaardigheden er nodig zijn voor het werken in een winkel. Dit doen zij met materiaal van ‘KIEM’. 

Elke leerling heeft een eigen theorie map, waarin zij kunnen lezen over hoe zij allerlei vaardigheden en theoretische kennis kunnen leren.
Natuurlijk worden er ook opdrachten gemaakt en praktijkoefeningen gedaan. 
Praktijkervaring wordt opgedaan tijdens WEP-stages (werkervaringsplek), bijvoorbeeld in de JUMBO.

In de winkel zijn de leerlingen bezig met de artikelpresentaties door vakken te vullen, te spiegelen, kennis te hebben van een schappenplan en schoon en netjes te werken. 
Op school zijn de leerlingen werkzaam in de nagebouwde winkel (2018-2019) en leren daar hoe je met klanten om moet gaan. 

 

Magazijn

In elke winkel is er ook een magazijnruimte. Sommige bedrijven zijn zelfs een magazijn voor andere winkels.
Op school leren de leerlingen o.a. het opruimen van het magazijn, het ordenen / sorteren van materialen en andere vaardigheden.

Uiteindelijk is het de bedoeling, dat de leerlingen de werknemersvaardigheden beheersen en op de werkervaringsplekken certficaten ‘werken in een winkel’ kunnen gaan behalen.

 

Nieuws:
 
Locatie:
 
  © 2016 Copyright All rights reserverd | Realisatie: VDLX  
Winkel en magazijn VSO A.J. Schreuder VSO school voor ZMLK te Rotterdam Zuid VSO AJ Schreuderschool, speciaal voortgezet onderwijs, gehandicapten, economie handel, zeer moeilijk lerend, autisme, adhd, pdd-nos, Rotterdam-Zuid, PCBO, Down, christelijk